За водещите.

 

Името ми е Стоянка Стоянова Николова. Обучението си по Фамилни констелации получих по метода но Идрис Лаор към French Institute of Family and Systemic Constellations (Френски институт по фамилни и системни констелации).

 

През живота си осъзнах, че живеем  според закони, на които сме подвластни дори и да не познаваме и колкото и усилия да правим не можем да се справим с нещо в живота си, защото то е резултат от нарушение на тези закони, от нас или от наш предшественик. Това ме мотивира да открия и опозная тези принципи.

 

Фамилните констелации правят видими тези принципи на взаимоотношения между хората и причините за потребността ни да ги нарушаваме. Това е един път на опознаване на себе си и изследване на онова наше проявление, което нарушава хармонията на живота и носи страдание за всеки.

 

За това практикувам този метод, защото той дава възможност на всеки, който се е докоснал до него да види реалността такава каквато е, а не такава каквато я вижда той и това е шансът ни да се свържем с ресурси в нас, за които не сме и подозирали и да реализираме действие и поведение,  за което не сме се досещали и не сме били способни.

 

Всеки,който се докосне до този метод получава тази възможност по един спокоен и безболезнен начин и това е един шанс за промяна, която желаем, но не успяваме да реализираме.

 

Това не е просто терапевтичен метод, а път за израстване и осъзнаване.